Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 210-9523697 ( Χειμώνας ), 22840-71260 ( Σίφνος - θα μας βρείτε εδώ από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο ) και στο 6946279257 ( Κινητό Τηλέφωνο ).

Τι θα βρειτε σε εμας

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα μπορείτε να βρείτε σε εμάς

Άριστη Φιλοξενία

Έχοντας την εμπειρία των 30 και πλέον χρόνων θα μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μια ευχάριστη φιλοξενία ώστε να περάσετε ξεκούραστες και ευχάριστες διακοπές.

Παροχές

Όλα μας τα δωμάτια, τα στούντιο και τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα με τηλεόραση, κλιματισμό και ελεύθερη πρόσβαση στο Wi-Fi.

Τοποθεσία

Και οι δυο μονάδες είναι στην τοποθεσία του Πλατύ Γιαλού, μετά την κεντρική πλατεία δεξιά ή αριστερά της πλευράς του δρόμου.

Καθαριότητα

Η καθαριότητα είναι από τις βασικές μας υποχρεώσεις και δίνουμε μεγάλη προσοχή σε αυτή. Η καθαριότητα είναι καθημερινή ενώ η αλλαγή ιματισμού γίνεται κάθε 3η μέρα.

Τυποι δωματιων

Διαθέτουμε τρεις τύπους δωματίων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε περιληπτικά παρακάτω

Δίκλινα Δωμάτια

Διαθέτουμε 2 δίκλινα δωμάτια, τα οποία είναι απλά χωρίς κουζίνα. Το ένα βρίσκεται στο ισόγειο με 2 μονά κρεβάτια και αυλή εμπρός-πίσω ενώ το δεύτερο βρίσκεται σε όροφο με διπλό κρεβάτι και μεγάλο μπαλκόνι.

Στούντιο

Διαθέτουμε 2 στούντιο, τα οποία είναι εξοπλισμένα με κουζίνα. Βρίσκονται στο δεύτερο συγκρότημα μας, το οποίο βρίσκεται από την πλευρά της θάλασσας. Βρίσκονται και τα δυο στο ισόγειο ενώ το ένα φιλοξενεί από 2-3 άτομα ενώ το άλλο φιλοξενεί από 2-4 άτομα.

Διαμερίσματα

Διαθέτουμε 3 διαμερίσματα δίχωρα τα οποία είναι εξοπλισμένα με κουζίνα. Μία μεζονέτα με 4 μπαλκόνια εμπρός-πίσω (2-4 άτομα). Ενα διαμέρισμα στο ισόγειο με μεγάλη αυλή (2-4 άτομα) και ένα διαμέρισμα σε όροφο με μπαλκόνια εμπρός-πίσω (2-3 άτομα)

Για να ενημερώνεστε για νέα και προσφορές ακολουθήστε μας στο twitter.